dijous, 27 de març de 2014

Excursió Llops i Daines 29 de març

A la darrera carta rebuda per en Mowgli, que com nosaltres cerca desesperadament n'Akela, ens va indicar el darrer lloc en el que s'ha vist a en Shere-Khan. Malauradament ahir reberem aquest missatge d'en Mowgli:

Seguint la pista que us vaig fer arribar, vaig poder seguir unes petjades de Shere-Khan i amb les pluges i la neu dels darrers dies he vist que ha baixat de les altes muntanyes cap a zones més planes, guarint-se del mal temps a un avenc, prop del Torrent de Coa Negra (Torrent que agafa el nom del vostre amic Bagheera). Aneu així doncs cap allà aquest dissabte i cercau les possibles pistes que ens puguin conduir cap al nostre estimat Akela.

Així doncs, aquest cap de setmana continuam el nostre viatge arreu del món a la recerca del Vell Llop i per això heu d'estar atents a les següents indicacions:

Lloc: Avenc de Son Pou
Data: 29 de març (sols feim sortida d'un dia)

Hora de trobada: 09.15
Punt de trobada: Estació Intermodal

Hora de partida: 18.30
Punt de trobada: Locals de la parròquia

Material: Motxilla d'un dia, cantimplora, targeta del TIB i capelina o roba impermeable
Menjar: Berenar, dinar i aigua

Preu: 5€


1 comentari:

  1. Yo estuve alli con mis papás hace unos mese y nos pareció muy bonito.Nos va encantar estar allí. ...SUPEEEEEEERRRRRR.

    ResponElimina

Els comentaris han de ser respectuosos i evitar paraules o expressions malsonants, intentau escriure amb propietat i correcció. Gràcies.