dimarts, 14 de gener de 2014

Dissabte 18 de gener Llops i Daines


Inici de trimestre amb patinades!!! Però de les bones! L'estol de llops i daines començàrem el trismestre amb un dinar al parc de la mar, on poguerem fer unes bones jugades per allà, per després anar patinar sobre gel! Carreres pel gel, ossets i pinguins que ens donaven suport, alguna que altra caiguda i qualque cap que ha descobert que no farà carrera amb aquest vistós esport és el que visquerem el passat dissabte. D'aquesta manera,i arrodonint-ho amb uns genials xurros de berenar, vàrem donar el tret de sortida a un trimestre on ens esperar de tot menys l'avorriment.


Per altra banda, ens hem de posar seriosos, al Nadal Escolta rebérem una carta firmada pel temible tigre Shere-Khan, que amb la maldat que el caracteritza, s'enreia de nosaltres dient-nos que havia raptat al nostre estimat Akela, el vell llop. Com us vàrem dir ens hem posat amb contacte amb un expert en la matèria, l'investigador privat dels secrets i dels misteris: l'Inspector Mowgli. Hem demanat hora pel proper dissabte per si ens pot ajudar, esperem que ens pugui donar alguna indicació. Us demanam que dugueu una cosa molt important per poder fer les activitats d'aquest proper dissabte, heu de dur una capsa de sabates de tamany normal. Apart de tot això, us recordam que hi ha missa i per tant acabarem a les 20.15h i el darrer, però no menys important, si duis 1€ els nostres fantàstics pioners i caravel·les ens donaran un berenar boníssim!

1 comentari:

  1. Me va encantar tornar a retrobar-me amb els llops i daines després des nadal i, especialment, la pista de patinatge!!! Baloo!!!

    ResponElimina

Els comentaris han de ser respectuosos i evitar paraules o expressions malsonants, intentau escriure amb propietat i correcció. Gràcies.