dimecres, 29 de gener de 2014

Dissabte 1/ de febrer Llops/Daines

El passat cap de setmana els llops i daines ens anàrem per primer cop d'acampada tot sols! Arribàrem a la zona d'acampada on en Hathi i en nostre convidat especial, en Bernat, un Ruta de l'Agrupament que viu a Barcelona (Gràcies Bernat!) estaven enfilats pels arbres acondicionant el lloc d'acampada pels Llops i Daines.
Allà ens trobàrem amb un problema, els Minimoys havien perdut els seus tòtems per culpa d'en Shere-Khan i ens demanaren la seva ajuda. Durant l'acampada cada sisena va haver de superar algunes proves de lo més estranyes. Férem els quaderns de caça i una gimcana per Caimari que ens va dur a trobar un missatge del terrible tigre que ens havia tornat els tòtems a les nostres tendes i per acabar el dia, un accidentat joc de rastreig i caça de llops. 
El diumenge, va costar aixecar-se després del dissabte intens, i aprofitàrem per jugar a l'espera dels pares. Per concloure un fantàstic cap de setmana els Llops i Daines representaren i explicaren als pares coses de les que feim els Llops, una Daina va fer al promesa i ens menjàrem el dinar boníssim que ens varen dur els pares.

Per aquest proper cap de setmana de forma sorprenent, només farem reunió al cau de 16h a 18.30h. Esperam rebre notícies de l'inspector Mowgli per seguir investigant el lloc on està segrestat n'Akela!


P.S.: Informar-vos que ja sabem dates i lloc del campament d'estiu, serà la setmana del 18 al 24 d'agost al casal de St. Ramon de Penyafort al Port de Sóller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris han de ser respectuosos i evitar paraules o expressions malsonants, intentau escriure amb propietat i correcció. Gràcies.