dimecres, 22 de gener de 2014

Acampada 25-26 de gener Llops i Daines

Bon dia Llops i Daines, i pares que mostren als seus fills/es la web,

El passat dissabte teníem cita amb en Mowgli, inspector privat, perquè ens ajudés a la nostra recerca per salvar a n'Akela d'en Shere-Khan. No poguérem topar-nos amb ell però si entràrem al seu despatx i descobrirem algunes pistes relatives a la seva investigació sobre el lloc on està pres n'Akela. Per desenvolupar la nostra part més creativa, començàrem a fer les tapes del que serà el quadern de caça (lo que??? què és això??? més coses? estan locos aquests caps???) i el primer estel de cadascú segons els territoris que havien aconseguit (apaga y vamonos! ara parlen de territoris...).
Per acabar jugàrem una estoneta i anàrem a la missa de la parròquia com cada tercer dissabte.


Però bé, anem al que ens ve damunt el proper cap de setmana! Hi ha... ACAMPADAAAA, a continuació us posam totes les dades de l'avís de sortida!

Lloc: Caimari (veure mapa)
Data: 25 i 26 de Novembre

Hora de trobada: 9.30
Punt de trobada: Estació intermodal

Hora d'arribada dels pares: 12.00
Hora de partida: 15.30 aproximadament
Punt de trobada: Caimari (veure mapa)

Material: Motxilla de dos dies, sac de dormir, esterilla, impermeable, llanterna, muda de recanvi, roba d’abric, plats, tassó, coberts, torcaboques,...
Menjar: Un dinar, un sopar, dos berenars i un desdejuni; i aigua suficient!

Preu: 5€

Comentaris: El diumenge degut a la celebració de Promeses, i perquè no dir-ho... perquè papàs i mamàs ens queis molt bé, farem un fantàstic dinar comunitari! Així que cada família haurà de dur alguna cosa per compartir amb tot el grup.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris han de ser respectuosos i evitar paraules o expressions malsonants, intentau escriure amb propietat i correcció. Gràcies.