dimecres, 5 de març de 2014

Dissabte 8 de març Llops i Daines

Va costar llevar el groc de Minion??? Per aquest dissabte tenim un dia més relaxat (si... segur...) de reunió, començarem a les 16h i acabarem a les 18.30, vaja, com sempre. Però tenim coses molt importants per dir-vos, ATENCIÓ:
Dia 15 i 16 de març tenim l'Acampada de Branca, una de les activitats més importants del curs, ja que és una trobada de tots els llops i daines de Mallorca (esperam més de 200 nins i nines). Així que per assistir-hi haureu de pagar AQUEST CAP DE SETMANA els 10€ que costa la sortida, a més, haureu de tornar a dur la "diadema"ja que l'hem de decorar i la farem servir allà. L'acampada començarà el dissabte migdia després de dinar i acabarà el diumenge també després de dinar, la resta de la informació la donarem la setmana que ve. Els caps hem estat i seguim fent molta molta feina per aquesta acampada així que esperam màxima assistència! 

Per altra banda, aquesta setmana tornam a reprendre la recerca de n'Akela per paratges desconeguts... esperam tenir noves d'en Mowgli que ens doni indicacions...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris han de ser respectuosos i evitar paraules o expressions malsonants, intentau escriure amb propietat i correcció. Gràcies.