diumenge, 14 d’abril de 2013

Informacions Sant Jordi 2013

Primer de tot, moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració a l'hora de confirmar la vostra participació a aquesta trobada, tan important per a tots els escoltes de Mallorca.

Pel que fa a les informacions:


  • Ens trobarem tots el dissabte 20 d'abril a les 14.40 hores a la Plaça Espanya, davant de l'estàtua del Rei en Jaume. Per partir tot l'agrupament amb tren cap a Binissalem.
  • Pel que fa al menjar els nins i nines han de venir i han de dur el berenar d'horabaixa, sopar del dissabte i berenar del diumenge. El dinar de diumenge, com bé sabeu, serà una paella comunitària a les 14.30 h a la Plaça de l'església de Binissalem (veure mapa).
  • Els pares podeu venir a partir de les 11 h, a la plaça, on ens trobarem tots i podreu gaudir de les activitats que hi ha preparades. Devers les 13h haurà la Celebració i, després d'haver dinar està previst que a les 16 h facem l'hora dels adéus.
  • Per als nins que tornin en el tren, la recollida està prevista a les 17h, al mateix lloc de reunió de la Plaça Espanya.


Esperam gaudir de la vostra companyia!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris han de ser respectuosos i evitar paraules o expressions malsonants, intentau escriure amb propietat i correcció. Gràcies.